Vores verden

Velkommen til en kort introduktion af 3 FOR EVIGT's kollektion.
Som vi ved, kommer inspirationen mange steder fra, og på trods af at dansk design er blevet lidt af et varemærke, har vi også lånt inspiration andre steder fra, især fra østen. 3 FOR EVIGT fejrer fusionen mellem øst og vest, og ønsker, at bygge en bro mellem vores forskellige kulturer i verden ved, at fejre det, vi ser som talentfuldt design.

3 FOR EVIGT producerer og sælger primært dansk design, udover vores erfarne inhouse designere, inviterer og omfavner vi designere over hele verden, der designer produkter specielt til 3 FOR EVIGT. Vi er glade for, at kunne præsentere vores co-designer for denne sæson: Kamille Carolina Østergaard fra Izabel Camille Jewelry (Danmark), med de tre kommende designere Chen Hong (Kina), Ginna Garcia (Colombia) og Gediminas Gaubas (Litauen), vi er stolte af, at kunne sige, at med 'Embrace yourself, embrace the world', har vi en samling af forskellige serier, der har noget for enhver smag.
 
Kunstnerisk Design Kollektion
Allan Scharff med mere end 50 år erfaring, kombinerer sine mange færdigheder som klassisk sølvsmed, kunstner og designer. Allans arbejde er funktionelt, æstetisk og ofte med et strejf af humor. Hans genkendelige design er former med så få linjer som muligt, riflede linjer fortæller historier ved at reflektere lys og skygger - ofte med overraskende balance og asymmetriske løsninger. Ambitionen med hvert enkelt smykke designet af Allan er, at skabe et lille øjeblik af glæde og sjov for folk overalt, hvor smykket bliver vist frem. Allan tror stærkt på 3 FOR EVIGT's vision, og hver sæson vil han designe en kollektion specielt til 3 FOR EVIGT.

Historien bag Brand og Logo
3 FOR EVIGT, som vi ser i logo-ikonet, bruges der et mærke med tre retninger, som har til formål, at illustrerer en cirkel af at være fri, selvsikker og uafhængig, for at udtrykke konceptet om evigtheden. Den fortolker livets harmoni og balance fra et moderne synspunkt, hvilket indebærer udvikling og forandring af forskellige livsstadier. Hver fase har sine op- og nedture, men alt er en del af konceptet om at vokse. Vi ønsker, at fejre og omfavne vejen til lykke. Allan Scharff håndlavede et smukt "3 FOR EVIGT"- logo i sølv, som vi lige nu har udstillet i vores første butik, som ligger i SheKou, ShenZhen, Kina.

Mission
Vores mission er, at se vores brand vokse og introducere nye og interessante samarbejder, efterhånden som vi udvikler os. Vi går ind for god kvalitet, funktionalitet og godt design med global udbredelse. Vi ønsker, at tilbyde bæredygtige smykker med god værdi for pengene og, at mennesker over hele verden vil omfavne vores smykker og omfavne verden.
Vision
Vores vision er at omfavne og kombinere skønheden i flere forskellige kulture, men som har rodfæste i det danske design. Sammensmeltningen af ​​kulturer vil skabe et nyt udtryk. Med det ønsker vi, at fortælle en ny historie gennem vores smykker for, at få folk til at føle sig FRI, SELVSIKKER og UAFHÆNGIG.

3 FOR EVIGT's historie
​3 FOR EVIGT startede som et joint venture mellem Martin Larsen, med mere end 20 års erfaring i mode & detailbranchen og Fu JianFeng, med 15 års erfaring i at hjælpe brands og detailkæder over hele verden med, at udvikle produkter, fremstillet i Kina. Med en entusiasme for modesmykkeindustrien og lang tid med, at tænke på, hvordan de kunne yde et bedre bidrag til branchen, besluttede disse to eksperter i 2016, at starte deres eget brand. Efter mange års erfaringer og test, har mærket nu taget form. 3 FOR EVIGT ønsker, at tilbyde smykker med god værdi for pengene, som har en positiv ånd over sig, i håb om, at få folk til, at føle sig.

FRI, SELVSIKKER OG UAFHÆNGIG.

I december 2016 åbnede den første 3 For Evigt-butik i Shenzhen, Kina, og indtil nu har 3 FOR EVIGT åbnet 14 butikker i Kina. Vi er nu helt klar til vores næste skridt, hvor vi udvider med et netværk af distributører i hele Europa og resten af ​​verden baseret på vores hovedkontor i Danmark, som også huser et showroom, som er baseret på butikkens layout med møbler designet af det danske arkitekt firma - Verov Arkitekt & Design.
Åbningen af ​​vores første butik i Danmark er også under planlægning.
Hovedkernen i konceptet er designet og skabt af erfarne designere, såvel som kommende talenter. Produkterne er lavet i rustfrit stål, 925 Sterling sølv, messing og nøje udvalgte Swarovski krystaller, Preciosa krystaller,  halvædelsten, perler. Alle vores materialer overholder internationale standarder i branchen. Vi går ind for detaljeret håndværk, belægning af høj kvalitet, strenge kvalitetskontrolprocedurer osv.

Vi forstår også vigtigheden af, at være ​​miljøvenlig og bæredygtig i vores industri, og vi stræber os løbende efter, at forbedre os, herunder bliver alt vores emballage lavet af genbrugte materialer.

SheKou

L1-21, Gateway one No.1 Industrial 3rd. road, Nanshan District, ShenZhen, GuangDong provience, China

Raffles City

L3-14, Raffles City mall, No.2163 NanHai BLVD, NanShan District, ShenZhen, GuangDong provience, China

Coastal City Mall

320-1 shop, Coastal City Mall, 33, WenXin 5th. road, NanShan District, ShenZhen, GuangDong provience, China

MaoYe

F02046X, 2nd. Floor, MaoYe department store, No.2009 HuaQiang Road North, FuTian District, ShenZhen, GuangDong provience, China

TianJin Joy City

2F-D02, No.2 NanMenWai street, NanKai District, TianJin, China

KingGlory Mall

Shop 072A, B1, KingGlory square, No. 2028, Ren Min Nan road, LuoHuDistrict, ShenZhen, GuangDong provience, China